Devices & Accessories
Paella met kidneybonen
Prep. 20 min
Total 55 min
4 porties
Ingredients
-
uien gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie20 g
-
water350 g
-
saffraan, gemalen1 zakje
-
fijn zout plus extra naar smaak1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper plus extra naar smaak1 snuifje
-
tomaten zonder zaadjes, in blokjes350 g
-
wortelen in blokjes80 g
-
100 g diepgevroren doperwtjes, ontdooidverse groene erwten100 g
-
verse sperziebonen in stukken120 g
-
courgette in blokjes75 g
-
gele courgette in blokjes75 g
-
Provençaalse kruiden, gedroogd1 tl
-
langkorrelige rijst200 g
-
kidneybonen, uit blik afgespoeld onder koud water100 g
-
citroen enkel het sap½
-
60 g ontpitte zwarte olijvenKalamata olijven, ontpit60 g
-
olijf, ontpit op z'n Provençaals60 g
-
verse peterseliebladeren fijngehakt1 el
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
11 g
Calories
1649 kJ /
391 kcal
Fat
14 g
Fibre
11 g
Carbohydrates
55 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Go vegan!
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
No ratings
Tunesische Chorba
45 min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
No ratings
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
No ratings
Rucola taart
No ratings
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 h 30 min
Gnocchi Tricolore
35 min
Stoofpot van linzen
2 h 35 min
Vegetarische bonenburger
1 h 20 min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 min
Chili non Carne
1 h
Cheesecake (ongebakken)
5 h 30 min