Devices & Accessories
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
Prep. 25 min
Total 45 min
4 porties
Ingredients
-
rode ui (ongeveer 90 g), in helften gesneden½
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes2 takjes
-
ciderazijn2 tl
-
extra vergine olijfolie100 g
-
citroensap (ongeveer 1 citroen)40 g
-
verse basilicumbladeren (ongeveer 10 g)8 takjes
-
amandelvlokken25 g
-
zout naar smaak¼ tl
-
knoflookteentje1
-
water500 g
-
zoete aardappelen geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)500 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen komijn1 tl
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
rucola60 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
8.8 g
Calories
1824 kJ /
434.3 kcal
Fat
30.2 g
Fibre
8.8 g
Carbohydrates
27.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Plantaardig genieten
26 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Stevige linzenchili
50 min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Zoete aardappellasagne
1 godz. 20 min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Aromatische kipcurry
1 godz.
Pompoenbrood
1 godz. 45 min
Quiche met Ricotta en Paprika
Brak ocen
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min
Stoofgerecht met tofu
30 min