![Boter plank met spinaziepesto Boter plank met spinaziepesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bfe274c2826f291dce618cf10c7e97ef/Derivates/1d81dd040baf9daf9e2c21dd1324a708bcd2c72b.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
500
g slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
or room, opklopbaar, 30-40% V.G. - 20 g melk
-
50
g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (2 cm)
or pecorino, in stukken gesneden (2 cm) - 40 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 90 g bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
- ½ knoflookteentje
- 60 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 10 sneetjes Parma ham
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 766.1 kJ / 183.1 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 2.3 g
- Fat
- 17.5 g
- Saturated Fat
- 7.7 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 332 mg
In Collections
Alternative recipes
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13h
Citroen-kokos bliss balletjes
Keine Bewertungen
Velouté met Marokkaanse smaken
35 min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
IJskroon van meringue en frambozen
Keine Bewertungen