Devices & Accessories
Boter plank met spinaziepesto
Prep. 15 min
Total 10 min
20 porties
Ingredients
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
332 mg
Protein
5 g
Calories
766.1 kJ /
183.1 kcal
Fat
17.5 g
Fibre
0.3 g
Saturated Fat
7.7 g
Carbohydrates
2.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Foodtrends 2023
17 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Koekjes met chocoladedragees
1 h
Mediterraans Rozemarijnbrood
1 h 55 min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
No ratings
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 h
Sunrise smoothie
10 min
Kimchi risotto
25 min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 min
Vruchtenroomijs
5 min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
No ratings
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10 min
Walnoot Brittle
1 h 30 min
Vegan red velvet cupcakes
4 h