Devices & Accessories
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
Prep. 15 min
Total 30 min
4 porties
Ingredients
-
rijstnoedel naar keuze (zie tips)200 g
-
gember, vers wortel20 g
-
kippenbouillon of bottenbouillon (zie tips)1000 g
-
tamari saus40 g
-
witte miso (of shiro miso)50 g
-
kiphaasjes in tweeën gesneden500 g
-
savooiekoolblad in dunne plakjes gesneden (zie Tips)200 - 300 g
-
groenten Aziatische, naar keuze, in stukjes gesneden (2 cm)1 bos
-
geroosterd sesamzaad om te bestrooien
-
enokitake champignons, verse100 g
-
verse shiitake fijn gesneden8
-
lente-uien bijgesneden en in dunne plakjes gesneden3
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
1823.5 mg
Protein
41.7 g
Calories
1769.7 kJ /
421.4 kcal
Fat
8 g
Fibre
7.5 g
Saturated Fat
1.6 g
Carbohydrates
40.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Foodtrends 2023
17 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pad Thai
45 min
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 min
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
No ratings
Amarant cacao balletjes
No ratings
Soba noodle mee goreng
40 min
Zoete aardappellasagne
1 h 20 min
Griekse salade met gestoomde kip
No ratings
Brownies van zoete aardappel
1 h
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
Hornazo
No ratings
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 min
Miso Udon Noedels
20 min