Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
TM6

Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto

4.0 (1 rating)

Ingredients

Aardappelen schillen

  • 600 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
  • 600 g water

Dille-pesto

  • 50 g rode uien, gehalveerd
  • 60 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
  • 50 g pijnboompitten
  • 60 g extra vergine olijfolie
  • 25 - 30 g verse dille
  • 20 g kappertjes op azijn
  • 10 g vers geperst citroensap
  • 150 g Griekse yoghurt
  • ¼ tl zout
  • ¼ tl gemalen zwarte peper

Salade van nieuwe aardappelen en asperges

  • 5 eieren
  • 1300 g water
  • 400 g groene asperges, uiteinden bijgesneden, in tweeën of in drieën gesneden
  • 150 g komkommer, in schijfjes (2 mm) (optional)
  • pijnboompitten geroosterd, als afwerking (optional)

Nutrition
per 1 portie
Calories
2209.2 kJ / 528 kcal
Protein
22.9 g
Carbohydrates
39.1 g
Fat
32.8 g
Saturated Fat
7.1 g
Fibre
6.4 g
Sodium
595.8 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes