Devices & Accessories
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
Prep. 15 min
Total 45 min
4 porties
Ingredients
-
water1550 g
-
wortelen ongeschild, in stukken (4 cm)400 g
-
jasmijnrijst250 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
broccoli in roosjes150 g
-
teentje knoflook1
-
plantaardige olie20 g
-
pindakaas100 g
-
suiker10 g
-
sojasaus30 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
sesamolie10 g
-
rode paprika in dunne schijfjes (± 0,5 x 5 cm)150 g
-
lente-uien in stukken (3 cm)50 g
-
geroosterd en gezouten cashewnoten150 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
762.5 mg
Protein
20.5 g
Calories
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Fat
38.9 g
Fibre
8.8 g
Saturated Fat
6.9 g
Carbohydrates
88.1 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Flexitarische smaken
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Stevige linzenchili
50 min
Zoete aardappellasagne
1 h 20 min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
No ratings
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
No ratings
Mexicaanse limoensoep
40 min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 min
Groentencurry met rijst
No ratings
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 h
Indiase groentencurry
50 min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 min
Vegetarische bruine rijst
40 min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 min