Devices & Accessories
Groenteflan
Prep. 10 min
Total 1 h 35 min
6 porties
Ingredients
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)50 g
-
teentje knoflook½
-
ui , in helften50 g
-
extra vergine olijfolie80 g
-
tomatenpulp (passata)450 g
-
water50 g
-
zout2 ½ tl
-
basilicum, vers , gewassen en gedroogd3 bladeren
-
rode paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
gele paprika , in stukken (1 tot 1,5 cm)80 g
-
aubergines , in stukken (1 tot 1,5 cm)150 g
-
courgettes , in schijfjes (3 tot 5 mm)300 g
-
meel30 g
-
melk300 g
-
versgemalen zwarte peper1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
-
eieren4
-
wit casinobrood , zonder korst6 sneetjes
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Calories
1427 kJ /
341 kcal
Protein
13.6 g
Carbohydrates
21.9 g
Fat
22.7 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Gevarieerd koken elke dag
52 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Zoetzure vis met rijst
1 godz. 5 min
Paddenstoelentaart
1 godz. 30 min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 godz.
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 godz.
Penne met tonijn
35 min
Kip met citroen
50 min
Gnocchi Tricolore
35 min
Geroerbakte noedels met groenten
30 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 godz. 35 min
Chili non Carne
1 godz.
Chocolademousse met sinaasappel
2 godz. 20 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min