Devices & Accessories
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Prep. 20 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
teentjes knoflook4
-
verse peterselie15 g
-
olijfolie en iets meer om in te vetten100 g
-
citroensap20 g
-
zout2 ½ tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
rode paprika stengels, zaden en vliezen verwijderd, in vieren gesneden400 g
-
rode uien in dunne partjes (± 1 cm)100 g
-
aardappelen in partjes (± 3 cm)100 g
-
zeebaarzen hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal2
-
citroen in plakjes (0,5 cm)1
-
verse tijm2 takjes
-
verse rozemarijn2 takjes
-
venkelknol in plakjes (± 3 mm)300 g
-
bindsla of Romeinse sla in stukken (± 5 cm)200 g
-
kerstomaten gehalveerd200 g
-
geroosterde rode paprika's (zie tip)140 g
-
gepelde amandelen 15 min geweekt in heet water en uitgelekt100 g
-
brood in plakjes, om op te dienen500 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
2731.5 mg
Protein
234.6 g
Calories
8176.1 kJ /
1954.1 kcal
Fat
67.7 g
Fibre
15.7 g
Saturated Fat
12.5 g
Carbohydrates
92.7 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Vis
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 h 30 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Vegan jus
40 min
Zijden tofu cheesecake
No ratings
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 h 5 min
Appeltaart
1 h
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
250 g sjalot fruiten
No ratings
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 h
Vegetarische bruine rijst
40 min
Gevulde veggieslakken
45 min