Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Salsa van radijzen
- 160 g rode radijsjes, schoongemaakt
- 1 rode ui (ong. 60 g), gehalveerd
- 10 g mosterd (ong. 1 tl)
- 25 g witte wijnazijn
- 35 g olijfolie
- ½ tl fijn zout
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- 15 g kappertjes, uitgelekt
Broccoliburgers
- 460 g water
- 500 g broccoli, in roosjes
- 70 g rauwe amandelen, hele
- 30 g sojabloem, volvet, als eivervanger
- 20 g broodkruimels, veganistisch
- 30 g havermeel
- 1 tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- olie, om te frituren
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 9.2 g
Alternative recipes
Ontbijt gebak
40 Min
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Kruiden en Cashew dip
8 godz. 10 min
Balletjes met aubergines
1 Std.
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 godz. 35 min
Bessenjamtaart
2 godz. 35 min
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Mangosapje met cayennepeper
10 Min
Brood met olijven
2h 20 min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min