Devices & Accessories
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Prep. 10 min
Total 35 min
4 stuks
Ingredients
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Calories
1230 kJ /
294 kcal
Protein
36 g
Carbohydrates
10.7 g
Fat
12.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Gevarieerd koken elke dag
52 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Paprika's in zoetzure saus
30 Min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Gehakte uien
5 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min
Zuurkool
Keine Bewertungen
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 Std. 15 Min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Keine Bewertungen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min