Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden
- 2 takjes peterselie, vers
- 600 g water
- 350 g aardappelen, in hun geheel
- 250 g Chinese kool in stukken gesneden (5 cm)
- 70 g olijfolie
- 100 g prei doormidden gesneden
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 1 chillipeper, vers, zaden verwijderd
- 1 teentje knoflook, in zijn geheel, ongeschild
- 250 g kalkoenborstfilet, zonder vel, gesneden in reepjes (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
- 50 g droog geroosterde en gezouten pinda's
- ½ tl zout
- 2 - 3 snuifjes paprika, gerookt, gemalen
- 600 g kippenbouillon
- Nutrition
- per 4 porties
- Calories
- 8048.2 kJ / 1923.6 kcal
- Protein
- 105.8 g
- Carbohydrates
- 131.4 g
- Fat
- 111.2 g
- Saturated Fat
- 21.9 g
- Fibre
- 19.2 g
- Sodium
- 2658.7 mg
In Collections
Alternative recipes
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5 min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
No ratings
Thaise rode curry
1 godz.
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 godz.
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Vastensoep
30 min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Dille en feta flatbread
1 Std. 20 Min