Devices & Accessories
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Prep. 15 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2 cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonengroene asperges in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosje150 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik300 g
-
zoete paprikapoeder (optional)1 tl
-
water400 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
612 mg
Protein
16.8 g
Calories
1897.6 kJ /
453.6 kcal
Fat
7.8 g
Fibre
14 g
Saturated Fat
1.6 g
Carbohydrates
87.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Risottata
5 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Pindakaas Crackers
35 Min
Prime Board
Keine Bewertungen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Pompoen Chai Latte
20 Min
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Risottata met kip en champignons
40 Min