![Meloen en komkommer Sour (mocktail) Meloen en komkommer Sour (mocktail)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0d8b8418c6087b135b94a596aa053f07/Derivates/6e112bb87000e6022e69d2ec01bca92cf531562e.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g meloen, ontpit, in stukken gesneden, plus extra in balletjes om op te dienen
- 200 g komkommer, geschild, in stukken gesneden
- 5 g basilicum, vers, blaadjes, plus extra voor het opdienen
- 100 g vers geperst citroensap
- 50 g vers geperst limoensap
- 1 eiwit
- 500 g ijsblokjes
- 40 - 60 g agavesiroop, naar smaak
- 200 - 250 g tonic, naar smaak
- ijsblokjes, voor het opdienen
- limoenschil, voor het opdienen
- Nutrition
- per 1 glas
- Calories
- 467.4 kJ / 111.7 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Carbohydrates
- 27.4 g
- Fat
- 0.4 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 54.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Zalmvlecht
Pas d’évaluation
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Pas d’évaluation
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12klst 15 min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 godz.
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Pas d’évaluation
Glutenvrije kerstfruitcake
Pas d’évaluation
Vegan mayonaise
Pas d’évaluation
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Vegan Caesar saladedressing
Pas d’évaluation
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Pas d’évaluation
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min
Dille en feta flatbread
1ч. 20 мин.