Devices & Accessories
Thaise burgers
Prep. 30 min
Total 35 min
4 stuks
Ingredients
-
citroengras, vers in stukken (1 cm)1 stengel
-
rode peper gedroogd of vers, zonder zaadjes1
-
teentjes knoflook2
-
lente-uitjes gedroogd of vers, zonder zaadjes2
-
koriander3 stengels
-
verse knop paddestoelen gehalveerd200 g
-
fijn zout½ tl
-
400 g gemengd gehaktvarkensgehakt400 g
-
1 - 2 ansjovisfilets, in olievissaus1 el
-
plantaardige olie om te frituren
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Protein
22 g
Calories
1337 kJ /
320 kcal
Fat
25 g
Fibre
1.7 g
Carbohydrates
3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Burgertijd!
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Prime Board
Keine Bewertungen
Rode kool cups met kip
25 Min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 Min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Keine Bewertungen
Tzatziki
20 Min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Beef laab
1 Std. 5 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Dille en feta flatbread
1 Std. 20 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.