Devices & Accessories
Mallorcaanse vissoep
Prep. 20 min
Total 40 min
4 porties
Ingredients
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
olijfolie25 g
-
tomaten gehalveerd200 g
-
wortelen in stukken150 g
-
knolselder in stukken100 g
-
prei in schijfjes (1 cm)150 g
-
tomatenpuree20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
visfumet400 g
-
water400 g
-
witte wijn200 g
-
citroensap¼ tl
-
vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken350 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
20 g
Calories
901 kJ /
215 kcal
Fat
8 g
Fibre
4.4 g
Carbohydrates
8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Low Carb recepten
13 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Champignons of zwammen met look
20 min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 min
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min
Bouillabaisse
Brak ocen
Kabeljauw in tomatensaus
30 min
Rauwe chocolade bietencake
Brak ocen
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Zeevruchtenstoofpot
1 godz. 5 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Graubünden gerstsoep
Brak ocen