![Mallorcaanse vissoep Mallorcaanse vissoep](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FE339EFA-D5CA-4418-B6E7-1677EC35F33A/Derivates/F5BB7E65-132A-4E84-BC21-D4FBA8EBBCD2.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 4 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 25 g olijfolie
- 200 g tomaten, gehalveerd
- 150 g wortelen, in stukken
- 100 g knolselder, in stukken
- 150 g prei, in schijfjes (1 cm)
- 20 g tomatenpuree
-
1
volle tl groentebouillonpasta
or 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 400 g visfumet
- 400 g water
- 200 g witte wijn
- ¼ tl citroensap
- 350 g vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 901 kJ / 215 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 4.4 g
In Collections
Alternative recipes
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 Min
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15 phút
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Sous-vide miso aubergine
2ч. 45 мин.
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min