Devices & Accessories
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
Prep. 10 min
Total 30 min
4 portie
Ingredients
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
100 g diepgevroren sperziebonenasperges, groen in stukken gesneden (2-3 cm)100 g
-
broccoliroosjes150 g
-
verse champignons gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
paprikapoeder (optional)1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
611.1 mg
Protein
10.4 g
Calories
1486.2 kJ /
356 kcal
Fat
7 g
Fibre
11.6 g
Saturated Fat
1.5 g
Carbohydrates
71.4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Wij vieren onze eigenheid
25 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Stevige linzenchili
50 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 Min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 Min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 Min
Pasta met crème van pistache
30 Min
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Maanzaadslakken
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Hornazo
Keine Bewertungen
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Salade van Kool en Wortel met Feta
15 Min