Devices & Accessories
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Prep. 15 min
Total 35 min
4 portie
Ingredients
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Difficulty
easy
Nutrition per 4 portie
Sodium
422 mg
Protein
37 g
Calories
5694 kJ /
1361 kcal
Fat
44 g
Fibre
28 g
Saturated Fat
6 g
Carbohydrates
212 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationYou might also like...
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
No ratings
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
No ratings
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
No ratings
Vegetarische chili
35 min
Aziatische komkommersalade
No ratings
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
No ratings
Pico de Gallo
No ratings
Aromatische kipcurry
1 h
Zoetzure tempé
50 min
Thaise rode curry
1 h