Devices & Accessories
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Prep. 15 min
Total 50 min
6 porties
Ingredients
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paaskoekjes
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken100 g
-
bakpoeder½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
zout½ tl
Kruidensaus
-
verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
verse bieslook (ong. 10 g), in ringen1 bos
-
crème fraîche, 15% v.g200 g
-
melk30 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
agavesiroop10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
kaviaar6 tl
-
tuinkers vers6 tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
258.3 mg
Protein
8.3 g
Calories
744 kJ /
177.8 kcal
Fat
13.2 g
Fibre
0.5 g
Saturated Fat
6.3 g
Carbohydrates
6.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Paasrecepten
14 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Kaascrackers
2 h 30 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 h 45 min
Pâté in korst
10 h
Pruimentaart
1 h 30 min
Steak tartaar
30 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Zalmvlecht
No ratings
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 h 15 min
Amaretti van abrikoos
40 min
Forelmousse
5 min
Zalm met venkel
40 min
Mousse van ham
10 min