![Spinazie- en tomatenquiche Spinazie- en tomatenquiche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/228503.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Het deeg
- 250 g tarwebloem
- 120 g veganistische margarine, koud, in stukken, plus extra om in te vetten
- 60 g water, koud
- ½ tl fijn zout
Topping en bereiding
- veganistische margarine
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 30 g sojabloem, volvet, als eivervanger
- 60 g water
- 400 g zijden tofu, uitgelekt
- 30 g olijfolie
- 2 el voedingsgist
- 1 el zetmeel
- 1 tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)
- 2 el broodkruim, veganistisch
- 150 g kerstomaten, gehalveerd
- 30 g amandelschilfers
- Nutrition
- per 1 stuk
- Calories
- 1480 kJ / 353 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Roze roerei
Keine Bewertungen
Gebakken spinazie met eieren
40p
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Vier kazen flatbread om te delen
Keine Bewertungen
Peergelei
Keine Bewertungen
Havertaart
Keine Bewertungen
Champignontaart
Keine Bewertungen
Glutenvrij chocoladebrood
1 Std. 10 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Speltbrood
1h 45min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1h 30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h