Devices & Accessories
Spinazie- en tomatenquiche
Prep. 25 min
Total 1 h 45 min
8 stuks
Ingredients
Het deeg
-
tarwebloem250 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra om in te vetten120 g
-
water koud60 g
-
fijn zout½ tl
Topping en bereiding
-
veganistische margarine
-
teentjes knoflook1 - 2
-
sojabloem volvet, als eivervanger30 g
-
water60 g
-
zijden tofu uitgelekt400 g
-
olijfolie30 g
-
voedingsgist2 el
-
zetmeel1 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
diepgevroren spinaziebladeren ontdooid, goed uitgelekt, grof gehakt (zie tip)200 g
-
broodkruim veganistisch2 el
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
amandelschilfers30 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 stuk
Protein
11 g
Calories
1480 kJ /
353 kcal
Fat
21 g
Fibre
3.8 g
Carbohydrates
29 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Go vegan!
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 Std. 15 Min
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Appeltaart
1 Std.
Vegan Brownies
2 Std. 40 Min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Quiche met kip en peer
2 Std. 40 Min
Bessenjamtaart
2 Std. 35 Min
Chili non Carne
1 Std.
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min