![Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AC5CB4E5-8436-4D04-9139-84645CE06940/Derivates/17179503-D1EC-4DA9-B43D-98142F795961.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 takje verse rozemarijn
- 600 g kalkoenborst filet, zonder vel, of been, gevlinderd
- 8 smeltkaas plakjes
-
260
g pancetta, in plakjes
or 260 g prosciutto hesp, in plakjes - 1 teentje knoflook
- 1 sjalot, gehalveerd
- 30 g boter
- 300 g water
- 200 g droge witte wijn
- ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, gedrenkt en uitgelekt
- 5 druppels Worcestershire saus
- 50 g room, min. 30% vet
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Nutrition
- per 8 porties
- Calories
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Protein
- 263 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 255 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 Std. 15 Min
Frambozen - limoensorbet
No ratings
Bouillabaisse
No ratings
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min
Vegan mayonaise
No ratings
Asperges en prosciutto cannoli
No ratings
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min