Devices & Accessories
Aardappel-, spek- en kaastortilla
Prep. 25 min
Total 50 min
10 porties
Ingredients
-
aardappelen in grote en regelmatige stukken600 g
-
water700 g
-
uien in 4 gesneden200 g
-
olijfolie300 g
-
eieren middelgrote (of 6 grote)8
-
bakpoeder15 g
-
zout1 tl
-
teentje knoflook fijngehakt1
-
spekblokjes100 - 120 g
-
mozzarella geraspt150 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
13.4 g
Calories
1360 kJ /
325 kcal
Fat
25.1 g
Fibre
1.5 g
Carbohydrates
11.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Traditionele recepten
47 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
No ratings
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
No ratings
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
No ratings
No-Bake-Tiramisu-Taart
7 h 30 min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 min
Russische salade
No ratings
Kimchi mac&cheese
50 min
Amandelcake
50 min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 h 30 min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min