![Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/759402F0-4E74-4E16-8D08-3577705CDF75/Derivates/E86D7493-186C-47E2-86ED-813F4AF6AB17.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
20
g sjalotten
or 1 teentje knoflook - 1 takje verse rozemarijn, gewassen en gedroogde naaldjes
- 30 g extra vergine olijfolie, plus extra naar believen
- 20 g wortelen, in stukken (3-4 cm)
- 20 g selder, in stukken (3-4 cm)
- 180 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 200 g water
- ½ tl fijn zout
- 100 g volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)
- 60 g gepelde garnalen, vers (optional)
- extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper (optional)
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 50 g
- Fat
- 24 g
- Fibre
- 9 g
In Collections
Alternative recipes
Cashew cheddarkaas
No ratings
Matzeballen
No ratings
Chai-theepoeder
15 分钟
Brownie koekjes
1hod. 35min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
No ratings
Slasapje
No ratings
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1hod. 10min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Vegan Caesar saladedressing
No ratings
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1小时 20 分钟
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Mangosapje met cayennepeper
10min