Devices & Accessories
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
Prep. 10 min
Total 35 min
2 porties
Ingredients
-
1 teentje knoflooksjalotten20 g
-
verse rozemarijn gewassen en gedroogde naaldjes1 takje
-
extra vergine olijfolie plus extra naar believen30 g
-
wortelen in stukken (3-4 cm)20 g
-
selder in stukken (3-4 cm)20 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt180 g
-
water200 g
-
fijn zout½ tl
-
volkorenpasta, gedroogd, het type fusilli of ander type volkorenpasta (bv. macaroni, penne etc.)100 g
-
gepelde garnalen (optional) vers60 g
-
extra vergine olijfolie
-
vers gemalen zwarte peper (optional)2 snuifjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
18 g
Calories
1987 kJ /
475 kcal
Fat
24 g
Fibre
9 g
Carbohydrates
50 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Power Food
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 godz. 10 min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Brak ocen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Paksoi en ham rijst
40 min
Gierst met kip en curry
35 min
Zoetzure vis met rijst
1 godz. 5 min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 godz.
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 min
Quiche met kip en peer
2 godz. 40 min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min