Devices & Accessories
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Prep. 15 min
Total 3 h 45 min
6 stuks
Ingredients
Topping
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentjes knoflook2
-
aubergines in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)170 g
-
zout2 tl
-
courgettes in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)170 g
-
water1000 g
-
azijn60 g
Rood pizzadeeg
-
water440 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie
-
broodbloem350 g
-
paprikapoeder1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
-
250 g tomaten passatagehakte tomaten, uit blik250 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
burrata in vieren gesneden300 g
-
verse basilicumbladeren5
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Sodium
595.2 mg
Protein
19.7 g
Calories
1949.8 kJ /
466 kcal
Fat
21 g
Fibre
3.8 g
Saturated Fat
8 g
Carbohydrates
50 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Pizza Gourmet
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Vegetarische hamburger
45 min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 h 10 min
Vegan cheeseburgers
10 h
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 h 20 min
Brownies van zoete aardappel
1 h
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
No ratings
Kleine carnaval beignets
No ratings
Spookachtige snacks
1 h 15 min
Veen- en vlierbessen punch
No ratings
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Zoetzure tempé
50 min
Hartige taart met savooiekool
1 h 30 min