![Pikante wortelbeignets met yoghurtdip Pikante wortelbeignets met yoghurtdip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9a76c62c-5d68-416b-b86e-bff6a6afb46b/Derivates/6393b0d9-8731-41e4-b466-554e4704ada0.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Yoghurtdip
- 6 takjes verse koriander, alleen bladeren
- 150 g yoghurt, 0,1% vet
Beignets
- 120 g volkoren brood (ca. 3-4 plakken), in stukjes gesneden (zie tip)
- 500 g water
- 500 g wortelen, in stukjes gesneden (3 cm)
- 1 tl komijn, gemalen
- ½ tl koriander, gemalen
- ½ tl zeezout
- ½ tl zwarte peper, gemalen
- 1 snuifje kurkuma, gedroogd, gemalen
- 45 g lente-uien (ca. 4), in dunne plakjes gesneden (5 mm)
- 1 ei, Europese maat (63-73 g) (van kip)
- 1 tl gedroogde chilivlokken (optional)
- 2 tl olijfolie, om te bakken
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 573 kJ / 137 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Margarita van komkommer en chilipeper
No ratings
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Drie kaas pides
1 Std. 40 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Vegan mini cheesecakes
4 Std. 30 Min