Devices & Accessories
Gestoomde Chinese groenten
Prep. 15 min
Total 30 min
4 porties
Ingredients
-
lente-ui in drieën gesneden1
-
lange rode chilipeper bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
knoflookteentjes2
-
extra vergine olijfolie20 g
-
tamari saus glutenvrij (zie tip)2 tl
-
sesamolie2 tl
-
pure ahornsiroop2 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
kokend water1000 g
-
broccoli in roosjes gebroken250 g
-
paksoi in de lengte in vieren gesneden150 g
-
suikererwten in tweeën gesneden150 g
-
krokant gebakken sjalot voor de garnering
-
verse korianderbladeren
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
6.9 g
Calories
587.8 kJ /
140 kcal
Fat
7.9 g
Fibre
6.4 g
Carbohydrates
7.5 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Plantaardig genieten
26 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 min
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
No ratings
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
No ratings
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 h
Harira
7 h
Courgette en ham lasagne
1 h 5 min
Drie kaas pides
1 h 40 min
Vanillesiroop
30 min
Gegrilde octopus met aardappelen
2 h 45 min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 h 10 min
Arabische kip met couscous
45 min
Miso Udon Noedels
20 min