Devices & Accessories
Linzensoep met spinazie
Prep. 10 min
Total 50 min
4 porties
Ingredients
-
ui in kwartjes50 g
-
wortel gepeld en in schijfjes (0,5 cm)50 g
-
50 g selderstengels, in stukkenselderij bladeren gewassen en gedroogd50 g
-
linzen250 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water1000 g
-
olijfolie50 g
-
200 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en gepletverse spinaziebladeren gewassen en gedroogd200 g
-
fijn zout (optional)½ tl
-
rijst (kooktijd 16 minuten)160 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
18.8 g
Calories
1887 kJ /
451 kcal
Fat
13.7 g
Fibre
10.5 g
Carbohydrates
67.3 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Winterse soepen
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Fatayer met kaas en munt
2 godz.
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 godz.
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Russische rode bietensalade
1 godz. 10 min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Tomaat en Chili jam
1 godz. 15 min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min