Devices & Accessories
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Prep. 25 min
Total 1 h 20 min
24 stuks
Ingredients
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 stuk
Sodium
149.7 mg
Protein
2.6 g
Calories
346.7 kJ /
82.9 kcal
Fat
1.8 g
Fibre
1.1 g
Saturated Fat
0.3 g
Carbohydrates
14.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Vegan lekkernijen
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
No ratings
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
No ratings
Geroosterde aubergines
No ratings
Vegetarische hamburger
45 min
Brownies van zoete aardappel
1 h
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 h
Halloween pompoentaart
4 h
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 h
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 h 45 min
Vegan Oesterzwam Shoarma
No ratings
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min