Devices & Accessories
Goulash van linzen en champignons
Prep. 15 min
Total 45 min
4 porties
Ingredients
-
ui gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
rode peper zaden verwijderd, in stukken1
-
water830 g
-
verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden300 g
-
20 g olijfolieolie20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
droge rode linzen250 g
-
zout¼ - ½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
currypoeder1 tl
-
cayennepeper, gemalen2 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen200 g
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
-
stokbrood om op te dienen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
264.6 mg
Protein
19.4 g
Calories
1965.7 kJ /
469.8 kcal
Fat
24.6 g
Fibre
8.3 g
Saturated Fat
12.1 g
Carbohydrates
47.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Verwarmende gerechten
8 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Stevige linzenchili
50min
Vegan moussaka
1u. 50min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Amandelpap
10min
Bulgur en rode linzensoep
50min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Noten bolognese
35min
Moussaka met linzen
2u. 20min