Devices & Accessories
Goulash van linzen en champignons
Prep. 15 min
Total 45 min
4 porties
Ingredients
-
ui gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
rode peper zaden verwijderd, in stukken1
-
water830 g
-
verse champignons in zijn geheel of in vieren gesneden300 g
-
20 g olijfolieolie20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
droge rode linzen250 g
-
zout¼ - ½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
currypoeder1 tl
-
cayennepeper, gemalen2 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk) plus extra om te besprenkelen200 g
-
peterselie, vers gehakt, voor de garnering
-
stokbrood om op te dienen
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
264.6 mg
Protein
19.4 g
Calories
1965.7 kJ /
469.8 kcal
Fat
24.6 g
Fibre
8.3 g
Saturated Fat
12.1 g
Carbohydrates
47.2 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Verwarmende gerechten
8 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Stevige linzenchili
50 min
Vegan moussaka
1 h 50 min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 h
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Vegan Oesterzwam Shoarma
No ratings
Amandelpap
10 min
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 h 15 min
Noten bolognese
35 min
Moussaka met linzen
2 h 20 min