Champignon en feta strudel met spinazie
TM6 TM5 TM31

Champignon en feta strudel met spinazie

4.0 (1 rating)

Ingredients

Deeg

  • 80 g water
  • 2 - 3 snuifjes zout
  • ¼ tl ciderazijn
  • 20 g olie
  • 150 g bloem
  • 1 tl olie

Champignonvulling

  • 80 g sjalotten, gehalveerd
  • 2 teentjes knoflook
  • 30 g olie
  • 350 g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes
    or 350 g verse champignons de Paris, in plakjes
  • ¼ tl zout
  • 100 g verse bladspinazie
  • 25 g boter, in stukken
  • bloem, om te bestuiven
  • 50 - 60 g feta kaas, verkruimeld
    or 50 - 60 g mozzarella, verkruimeld
  • 3 - 4 snuifjes zeezoutvlokken

Nutrition
per 1 sneetje
Calories
630.7 kJ / 150.7 kcal
Protein
3.9 g
Carbohydrates
14.7 g
Fat
8.9 g
Saturated Fat
2.5 g
Fibre
1.2 g
Sodium
179.9 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes