![Champignon en feta strudel met spinazie Champignon en feta strudel met spinazie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/860bdc25-d512-4683-a46b-356e7df3921f/Derivates/0d096a61-1548-4da6-a376-f945c4bdccac.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Deeg
- 80 g water
- 2 - 3 snuifjes zout
- ¼ tl ciderazijn
- 20 g olie
- 150 g bloem
- 1 tl olie
Champignonvulling
- 80 g sjalotten, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olie
-
350
g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes
or 350 g verse champignons de Paris, in plakjes - ¼ tl zout
- 100 g verse bladspinazie
- 25 g boter, in stukken
- bloem, om te bestuiven
-
50 - 60
g feta kaas, verkruimeld
or 50 - 60 g mozzarella, verkruimeld - 3 - 4 snuifjes zeezoutvlokken
- Nutrition
- per 1 sneetje
- Calories
- 630.7 kJ / 150.7 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Carbohydrates
- 14.7 g
- Fat
- 8.9 g
- Saturated Fat
- 2.5 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 179.9 mg
In Collections
Alternative recipes
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
No ratings
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
No ratings
Bloemkool korma
2h 20min
Vegetarische bruine rijst
40min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
No ratings
Mediterrane kippenpastei
50 мин.
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 мин.
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 Min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1ч. 5 мин.
Snelle kaassoufflés
45min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min