Devices & Accessories
Champignon en feta strudel met spinazie
Prep. 10 min
Total 1 h 45 min
10 sneetjes
Ingredients
Deeg
-
water80 g
-
zout2 - 3 snuifjes
-
ciderazijn¼ tl
-
olie20 g
-
bloem150 g
-
olie1 tl
Champignonvulling
-
sjalotten gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook2
-
olie30 g
-
350 g verse champignons, de Paris, in plakjesverse champignons gemengd (bv. porcini, cantharellen, boletes...), in plakjes350 g
-
zout¼ tl
-
verse bladspinazie100 g
-
boter in stukken25 g
-
bloem om te bestuiven
-
50 - 60 g mozzarella, verkruimeldfeta kaas verkruimeld50 - 60 g
-
zeezoutvlokken3 - 4 snuifjes
Difficulty
medium
Nutrition per 1 sneetje
Sodium
179.9 mg
Protein
3.9 g
Calories
630.7 kJ /
150.7 kcal
Fat
8.9 g
Fibre
1.2 g
Saturated Fat
2.5 g
Carbohydrates
14.7 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Champignon
11 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1 h 45 min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 min
Mini champignon pasteitjes
1 h 45 min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 h 20 min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 h
Spinazierisotto met asperges
40 min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 h
Velouté met Marokkaanse smaken
35 min
Garnituur van courgette
30 min
Moussaka met linzen
2 h 20 min