Devices & Accessories
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
Prep. 15 min
Total 4 h 30 min
4 porties
Ingredients
Walnotenpesto
-
pecorino kaas in stukken50 g
-
walnoten gepeld50 g
-
verse peterseliebladeren50 g
-
olijfolie100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Cassoulet
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in stukken (2 cm)120 g
-
selderij bladeren in partjes (2 cm)60 g
-
witte bonen, uit blik een nacht geweekt200 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
tomatensaus400 g
-
groentenbouillon200 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
zout1 tl
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
604 mg
Protein
20 g
Calories
2638 kJ /
631 kcal
Fat
45 g
Fibre
17 g
Saturated Fat
8 g
Carbohydrates
28 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Slowcooken
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min
Vegan jus
40 min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
No ratings
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
No ratings
Zoetzure dhal
No ratings
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 h
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 h 10 min
Hornazo
No ratings
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 h 20 min
Beef laab
1 h 5 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 h 15 min