![Cassoulet van bonen met walnotenpesto Cassoulet van bonen met walnotenpesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/56F4E645-AADD-4A1D-BFE7-D4AC91481410/Derivates/37965C54-E9CF-487C-937B-22AC0A962292.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Walnotenpesto
- 50 g pecorino kaas, in stukken
- 50 g walnoten, gepeld
- 50 g verse peterseliebladeren
- 100 g olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
Cassoulet
- 20 g olijfolie
- 3 teentjes knoflook, gehalveerd
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 120 g wortelen, in stukken (2 cm)
- 60 g selderij bladeren, in partjes (2 cm)
- 200 g witte bonen, uit blik, een nacht geweekt
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 400 g tomatensaus
- 200 g groentenbouillon
- 1 ½ tl gedroogde oregano
- 1 tl zout
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2638 kJ / 631 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 28 g
- Fat
- 45 g
- Saturated Fat
- 8 g
- Fibre
- 17 g
- Sodium
- 604 mg
In Collections
Alternative recipes
Aardappel-wortel hapjes
Keine Bewertungen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegetarische hamburger
Keine Bewertungen
Ratatouille galette
1h 30min
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Levercake
Keine Bewertungen
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min