Devices & Accessories
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Prep. 30 min
Total 1 h 15 min
8 porties
Ingredients
-
verse peterselie enkel de bladeren8 stengels
-
uien in vieren600 g
-
teentjes knoflook4
-
zonnebloemolie40 g
-
tomatenpuree60 g
-
zoete paprikapoeder40 g
-
gemalen komijn2 el
-
gedroogde marjolein4 el
-
gedroogde laurierbladeren2
-
geraspte citroenschil2 tl
-
vastkokende aardappelen geschild1400 g
-
witte wijn100 g
-
water1400 g
-
groentebouillonpasta4 el
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 2 el koud water2 el
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zout2 tl
-
Frankfurter worsten in plakjes (1 cm)4
-
zure room om af te werken100 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
234.6 mg
Protein
8.7 g
Calories
1452 kJ /
347 kcal
Fat
15.1 g
Fibre
7.9 g
Saturated Fat
4.7 g
Carbohydrates
45.4 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Feestelijk Buffet
12 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Salade van Rode Biet en Aardbei
No ratings
Engelse brunch
No ratings
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 h
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 h 30 min
Energieballen
30 min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 h
Pekingeend
45 min
Pasta met prei en ajvar
30 min
Lamsstoofpotje
1 h 45 min
Couscous met lam en groenten
50 min
Rundergoulash met deegballetjes
1 h 30 min