Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 échalote
- 3 brins de persil plat frais
- 2 branches d'estragon frais
- 3 œufs
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- piment d'Espelette
- 400 g de poisson blanc déjà cuit
- 10 g de beurre
- 300 g de bisque de homard
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1538 kJ / 367 kcal
- Protein
- 33 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 24 g
In Collections
Alternative recipes
Terrine de poisson
1 godz.
Terrine aux deux poissons
1 godz.
Terrine de saumon aux épinards
2 godz.
Pain de saumon et poireau
1 Std. 15 Min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 Std. 45 Min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 Min
Champignons farcis
55 Min
Cassolette de poissons
1 godz.
Gratin de poisson
45 Min
Petit flan de la mer en cocotte
40 Min
Parmentier gratiné de moules et chou-fleur
1 Std. 30 Min