![Chutney van veenbessen en rozemarijn Chutney van veenbessen en rozemarijn](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73E28F11-69AB-43F8-A90F-2F2F5829C512/Derivates/28EA9517-6A53-4580-A283-DBEF4F9DB1BA.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g rode uien, gehalveerd
- 220 g suiker
- 125 g rode wijnazijn
- 185 g water
- 4 takjes verse rozemarijn (ong. 10 cm), naaldjes verwijderd van de steeltjes
- 1 kaneelstokje
- 10 zwarte peperkorrels
- 1 laurierblad, gedroogd
- ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 340 g gedroogde veenbessen
- 2 snuifjes fijn zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- Nutrition
- per 1 pot
- Calories
- 3922 kJ / 936 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 227 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 15.1 g
In Collections
Alternative recipes
Zalm en venkel risotto
25 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Brak ocen
Confituur van ananas en gember
40 min
Zalm mozaïek
Brak ocen
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 godz. 30 min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
Brak ocen
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Gevulde kalkoenborst
Brak ocen
Vinaigrette van paprika's
Brak ocen
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Tomaat en Chili jam
1 godz. 15 min