Devices & Accessories
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
Prep. 25 min
Total 2 h
12 porties
Ingredients
Volkorenbrood
-
water380 g
-
suiker1 snuifje
-
verse gist verkruimeld20 g
-
volkoren tarwebloem500 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout1 ½ tl
-
olie om in te vetten
Hartig broodbeleg
-
roomkaas150 g
-
kwark150 g
-
ei (optional) hard gekookt, geschild, in vieren gesneden1
-
zout½ tl
Kipgehaktballetjes
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
kippengehakt400 g
-
paneermeel40 g
-
ei1
-
gedroogde oregano1 tl
-
tomatenpuree10 g
-
sojasaus15 g
-
olie om te frituren
-
roomkaas50 g
-
rode paprika gesneden in de vorm van een snavel1
-
gele paprika gesneden in de vorm van een wenkbrauw1
-
verse bieslook1 bos
-
ontpitte zwarte olijven gehalveerd10
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Sodium
384 mg
Protein
14.6 g
Calories
1031 kJ /
246.4 kcal
Fat
13.4 g
Fibre
2.9 g
Saturated Fat
5.4 g
Carbohydrates
18.6 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 h 10 min
Appeltaart
No ratings
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
No ratings
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
No ratings
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
No ratings
Romige courgettensoep
35 min
Dracula bloed
No ratings
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
No ratings
Vegan cheddar mac & cheese
No ratings
Boerenbrood
2 h