Devices & Accessories
Aspergesoep met citroen
Prep. 30 min
Total 55 min
4 porties
Ingredients
-
groene asperges geschild250 g
-
witte asperges geschild500 g
-
vers citroengras in stukken2 stengels
-
water500 g
-
ui gehalveerd100 g
-
boter koud, in stukken50 g
-
bloemige aardappelen in blokjes (2 cm)100 g
-
droge witte wijn100 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta2 tl
-
kokosmelk100 g
-
zout volgens smaak1 tl
-
citroen liefst biologisch, de schil en het sap½
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
currypoeder4 snuifjes
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
4.8 g
Calories
942.2 kJ /
225.2 kcal
Fat
15.8 g
Fibre
2.8 g
Carbohydrates
9.8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Asperge
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Romige aspergesoep
25 min
Broccolisoep
15 min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Asperge-langoustine terrine
10 h
Asperge-watermeloen salade
40 min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Gazpacho
1 h 15 min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
No ratings
Piña Colada sorbet
30 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Romige tomatensoep
25 min