Devices & Accessories
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Prep. 25 min
Total 2 h 45 min
6 porties
Ingredients
-
gelatineblaadjes6
-
water om te weken
-
sinaasappel liefst biologisch1
-
witte asperges geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
sinaasappelsap20 g
-
room400 g
-
zout1 tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
groene asperges uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)150 g
-
limoensap40 g
-
verse koriander4 stengels
-
rauwe cashewnoten geroosterd en gezouten50 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot gerookt, dun gesneden120 g
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
10 g
Calories
1292 kJ /
309 kcal
Fat
26 g
Fibre
1.5 g
Carbohydrates
8 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Asperge
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Bearnaisesaus
15min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Pudding met aardbei en peer
Pas d’évaluation
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Choronsaus
20min
Chocoladesaus
Pas d’évaluation
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Bechamelsaus
15min
Tomatensaus
40min
Bearnaisesaus
20min