![Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b33e19fb-c994-47cd-81aa-1fdfcd5f048f/Derivates/91c40e8a-b654-4a63-a46e-396e20edaa43.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 gelatineblaadjes
- water, om te weken
- 1 sinaasappel, liefst biologisch
- 150 g witte asperges, geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 20 g sinaasappelsap
- 400 g room
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen cayennepeper
- 150 g groene asperges, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 40 g limoensap
- 4 stengels verse koriander
- 50 g rauwe cashewnoten, geroosterd en gezouten
- 120 g eendenborst, met vel, zonder bot, gerookt, dun gesneden
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 1292 kJ / 309 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 8 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Bessenmousse
4 Std. 50 Min
Drijvende eilandjes
40 min
Kurkuma schillen
No ratings
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Frambozen - limoensorbet
No ratings
Aardappelmuizen
No ratings
Granité van koffie
8h 10min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min
Eendenlever
33h
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min