![Kip gevuld met veenbessen en camembert Kip gevuld met veenbessen en camembert](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/228598.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Veenbessenvulling
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 20 g boter
- 50 g gedroogde veenbessen
- 30 g hazelnoten
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 150 g Camembert, in vier gesneden
Kip, aardappelen en mosterdsaus
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 10 takjes verse bieslook, in stukken
- 20 g boter
- 500 g water
- 1 - 2 tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
- 6 aardappelen, klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)
- 900 g kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)
- 150 - 200 g verse sperziebonen, gedopt
- 20 g droge witte wijn
- 2 el bloem
- 3 tl pikante mosterd
- 2 tl mierikswortel, in pot
- 2 tl graanmosterd
- 1 - 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- Nutrition
- per 1 portie
- Calories
- 2028 kJ / 483 kcal
- Protein
- 54.5 g
- Carbohydrates
- 22.2 g
- Fat
- 18.6 g
- Fibre
- 4.6 g
In Collections
Alternative recipes
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 Min
Tomaat basilicum spread
5 min
Tostadas met kip
40 min
Chilli con carne
35 min
Sinaasappel-currydressing
10 min
Vleesbouillonpasta
45 Min
Loempia’s
55 min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15 min
Basis kippenbouillon
35 min
Kippenbouillonpasta
45 Min
Pastasalade met kip
1h 15 min
Vanilleroomijs
12h