Devices & Accessories
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Prep. 20 min
Total 1 h
2 porties
Ingredients
Pastinaak en anijs puree
-
melk150 g
-
Pastis10 g
-
pastinaak in stukken350 g
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak3 snuifjes
Zeetong in granaatappelboter
-
zeetongfilet300 g
-
zout2 snuifjes
-
sjalotten75 g
-
granaatappels3
-
granaatappelsap100 g
-
halfgezouten boter in kleine stukken70 g
Difficulty
easy
Nutrition per 1 portie
Protein
32.5 g
Calories
3046 kJ /
728 kcal
Fat
33 g
Carbohydrates
71 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Valentijn
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 h
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
No ratings
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Hollandaisesaus
15 min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 min
Gerookte zalm sneetjes
No ratings
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 h 30 min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1 h 20 min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min