Devices & Accessories
Asperge ovenschotel
Prep. 20 min
Total 1 h 30 min
4 porties
Ingredients
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Difficulty
medium
Nutrition per 1 portie
Protein
23 g
Calories
1650 kJ /
395 kcal
Fat
18 g
Fibre
7.8 g
Carbohydrates
34 g
Like what you see?
This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!
Sign up for free More informationAlso featured in
Asperge
10 Recipes
Benelux
Benelux
You might also like...
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 h 45 min
Custard
15 min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min
Gerookte zalm sneetjes
No ratings
Asperges en prosciutto cannoli
No ratings
Gruyère gevulde zalmburger met sla
No ratings
Courgetteomelet
40 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 h
Balletjes in Spaanse saus
55 min
Vislasagne met asperges en prei
1 h 30 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
No ratings
Kip- en aspergetaartjes
1 h 35 min