Apparaten en accessoires
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
Rucola pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden40 g
-
citroen alleen schil, witte vlies verwijderd⅔
-
pijnboompitten20 g
-
teentje knoflook1
-
rucola55 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
citroensap10 g
-
zout¼ tl
Broccoli
-
extra vergine olijfolie om in te vetten1 el
-
broccoliroosjes370 g
-
rode uien in dunne plakjes gesneden150 g
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
feta kaas verkruimeld100 g
-
citroenen gehalveerd2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
525 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
1322 kJ /
316 kcal
Vetten
26 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1u.
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Soba noodle mee goreng
40min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Nasi Goreng
40min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Geen beoordelingen
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1u. 20min