Apparaten en accessoires
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterseliebladeren40 g
-
zout15 g
-
olijfolie45 g
-
teentjes knoflook2
-
gehakte tomaten, uit blik270 g
-
mosselen, schoongemaakt ontdooid270 g
-
pasta, droog type penne rigate270 g
-
water470 g
-
zwarte peper, gemalen1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1500.9 mg
Eiwitten
17.7 g
Calorieën
1791 kJ /
428.1 kcal
Vetten
14.3 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
56.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Keine Bewertungen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 Min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Pad Thai
45 Min
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Nasi Goreng
40 Min
IJs van Mango en Passievrucht
Keine Bewertungen
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Keine Bewertungen
Amandelcake
50 Min