Apparaten en accessoires
Zalm met rijst en champignons
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)1
-
paprikapoeder (optioneel)1 tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
637.7 mg
Eiwitten
21.5 g
Calorieën
1963.2 kJ /
470 kcal
Vetten
15.2 g
Vezels
11.1 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
68.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Rijst met kip en champignons
30min
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Geen beoordelingen
Pasta met crème van pistache
30min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min