Apparaten en accessoires
Zalm met rijst en champignons
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)1
-
paprikapoeder (optioneel)1 tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
637.7 mg
Eiwitten
21.5 g
Calorieën
1963.2 kJ /
470 kcal
Vetten
15.2 g
Vezels
11.1 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
68.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mediterrane groentepasta
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Kip en Groenten
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Rijst met kip en champignons
30min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Bolognesesaus
1h 15min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Nenhuma avaliação
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min