Apparaten en accessoires
Zalm met rijst en champignons
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)1
-
paprikapoeder (optioneel)1 tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
637.7 mg
Eiwitten
21.5 g
Calorieën
1963.2 kJ /
470 kcal
Vetten
15.2 g
Vezels
11.1 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
68.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Brak ocen
Rijst met kip en champignons
30 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Brak ocen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Brak ocen
Mosselen Marinière
Brak ocen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min
Gehaktballetjes met Groenten
20 min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 min
Risottata met kip en champignons
40 min