Apparaten en accessoires
Zalm met rijst en champignons
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)1
-
paprikapoeder (optioneel)1 tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
637.7 mg
Eiwitten
21.5 g
Calorieën
1963.2 kJ /
470 kcal
Vetten
15.2 g
Vezels
11.1 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
68.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Honey BBQ Chicken
Geen beoordelingen
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Geen beoordelingen
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Geen beoordelingen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min
Risottata met kip en champignons
40min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Rijst met kip en champignons
30min
Vanille-ijs
12u.
Stoofvlees
3u. 10min