Polpettone ricotta e tonno

Polpettone ricotta e tonno

4.7 3 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
5 fette

Ingrediënten

  • 5 g di capperi sotto sale dissalati
  • 20 g di pangrattato
    40 g di pane, raffermo
  • 10 g di Parmigiano reggiano
  • 1 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 120 g di tonno in scatola al naturale sgocciolato
  • 1 tuorlo
  • 80 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 75 g di speck Alto Adige IGP a fette
  • 500 g di acqua
  • 350 g di patate a pezzi
  • ¼ - ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 774 mg
Eiwitten 14.1 g
Calorieën 686.7 kJ / 164.1 kcal
Vetten 4.9 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 15.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...