Merluza a la gallega

Merluza a la gallega

5.0 2 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
8 raciones

Ingrediënten

  • aceite de oliva virgen extra para pincelar
  • 8 rodajas de merluza
  • 2 ½ cucharaditas de sal
  • 1000 g de patatas chascadas
  • 550 g de agua
  • 1 - 2 hojas de laurel secas
  • 270 g de cebolla cortada en juliana
  • 8 - 10 hojas de perejil fresco
  • 120 g de aceite de oliva virgen extra
  • 50 g de dientes de ajo fileteados
  • 2 cucharadas de pimentón dulce

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 865.9 mg
Eiwitten 44.7 g
Calorieën 1868 kJ / 446 kcal
Vetten 16.9 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraten 28.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...