Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de puerro (solo la parte blanca, en rodajas)
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 12 - 15 dientes de ajo
- 100 g de apio en trozos (2-3 cm)
- 50 g de aceite de oliva (y un poco más para pincelar)
- 4 lomos de merluza frescos (de aprox. 200 g) salpimentados
- 100 g de vino de Jerez seco
- 150 g de fumet de pescado
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1311 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Merluza y champiñones con limón al estragón
30 Min
Salmón con puré de manzana y coles de bruselas
30 Min
Merluza al cava
1 Std.
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 Min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40min
Merluza al vapor de almejas
30 Min
Bacalao en salsa verde
30 Min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min