Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 300 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 150 - 200 g de pimientos del piquillo en conserva, en tiras de 1 cm
- 1 cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ - 1 cucharadita de comino molido
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 180 g de atún en aceite, escurrido y desmenuzado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 20.6 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 303.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alubias con tomate y cúrcuma
30 min
Judías pintas con verduras
35min
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50min
Alubias con bacalao
30 min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Patatas guisadas con champiñones
45 min
Garbanzos en salsa verde con salmón
25min
Garbanzos con chistorra
40 min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45 min
Arroz con sofrito de verduras y jamón
50min