
Apparaten en accessoires
Emblanco de pescado
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 raciones
Ingrediënten
-
de tomate maduro pelado y en trozos120 g
-
de cebolla en trozos100 g
-
de pimiento verde en trozos80 g
-
de aceite de oliva60 g
-
de sal1 cucharadita
-
de agua1000 g
-
de patatas chascadas en trozos600 g
-
de pescado blanco limpio sin piel en trozos500 g
-
de perejil fresco (optioneel) picado3 ramitas
Voeding per 1 ración
Calorieën
273.3 kcal /
1142.3 kJ
Eiwitten
23 g
Vetten
12.4 g
Koolhydraten
17.4 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Natrium
349.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Come bien con pocos ingredientes
100 recepten
Spanje
Spanje