Hígado encebollado al vino de Jerez
TM6 TM5

Hígado encebollado al vino de Jerez

4.2 (104 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g de cebolla en cuartos
  • 4 dientes de ajo
  • 60 g de aceite de oliva
  • 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
  • ½ cucharadita de pimentón picante
  • 500 g de filetes de hígado de ternera (en trozos de aprox. 4x4 cm)
  • 50 g de vino de Jerez seco
  • 1 cucharadita de sal

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1433 kJ / 343 kcal
Eiwitten
25.22 g
Koolhydraten
12.67 g
Vetten
21.25 g
Vezels
1.91 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten