Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 500 g de filetes de hígado de ternera (en trozos de aprox. 4x4 cm)
- 50 g de vino de Jerez seco
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1433 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 25.22 g
- Koolhydraten
- 12.67 g
- Vetten
- 21.25 g
- Vezels
- 1.91 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costillas al vino con arroz
1h
Cordero al ajillo
1h
Pollo con tomate y pimiento morrón
30 min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40 min
Cordero al vino tinto
45 min
Alitas de pollo al ajillo
30 min
Conejo en doble cerveza
5h
Mollejas de ternera con cebolletas
3h
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h
Callos con garbanzos
45 min
Riñones al jerez
1h