Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de cebolla en cuartos
- 4 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 500 g de filetes de hígado de ternera (en trozos de aprox. 4x4 cm)
- 50 g de vino de Jerez seco
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1433 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 25.22 g
- Koolhydraten
- 12.67 g
- Vetten
- 21.25 g
- Vezels
- 1.91 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Pollo con tomate y pimiento morrón
30min
Callos con garbanzos
45 Min
Alitas de pollo al ajillo
30min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Pechuga de pollo en adobo y salsa de cebolla
40min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40min
Cordero al ajillo
1h
Costillas al vino con arroz
1h
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30min
Costillas de cerdo al ajillo con arroz y zoodles
55 min
Riñones al jerez
1h