Hígado encebollado al vino de Jerez

Hígado encebollado al vino de Jerez

4.2 130 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 raciones

Ingrediënten

  • 400 g de cebolla en cuartos
  • 4 dientes de ajo
  • 60 g de aceite de oliva
  • 1 ½ cucharaditas de pimentón dulce
  • ½ cucharadita de pimentón picante
  • 500 g de filetes de hígado de ternera (en trozos de aprox. 4x4 cm)
  • 50 g de vino de Jerez seco
  • 1 cucharadita de sal

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 25.22 g
Calorieën 1433 kJ / 343 kcal
Vetten 21.25 g
Vezels 1.91 g
Koolhydraten 12.67 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...