Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco hojas y parte del tallo
- 3 dientes de ajo
- 1 guindilla roja de cualquier tipo sin pedúnculo ni semillas
- 50 g aceite de oliva virgen extra
- 800 g de agua
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 400 g de espaguetis partidos por la mitad
- aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 71.6 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 590.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tallarines a la amatriciana
55 min
Penne rigate con setas para dos
25 min
Macarrones all'arrabiata para uno
20min
Macarrones con tomate y chorizo para dos
20min
Pasta rápida al gusto
25 min
Espaguetis con ajo, aceite y guindilla
25 min
Espaguetis con pan, anchoas y aceite de cayena
40 min
Penne all'arrabbiata
20min
Ensalada de pasta con atún y pepino
50 min
Espaguetis a las hierbas aromáticas con queso crema
30 min
Macarrones con tomate y chorizo XXL
45 min
Penne alla puttanesca
20min