Espaguetis "aglio e olio" (Chef)
TM6 TM5

Espaguetis "aglio e olio" (Chef)

4.2 (374 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 6 - 8 ramitas de perejil fresco hojas y parte del tallo
  • 3 dientes de ajo
  • 1 guindilla roja de cualquier tipo sin pedúnculo ni semillas
  • 50 g aceite de oliva virgen extra
  • 800 g de agua
  • 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
  • 400 g de espaguetis partidos por la mitad
  • aceite de oliva virgen extra

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1933 kJ / 462 kcal
Eiwitten
12.7 g
Koolhydraten
71.6 g
Vetten
14 g
Verzadigd vet
2 g
Vezels
5.1 g
Natrium
590.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten