![Espaguetis "aglio e olio" (Chef) Espaguetis "aglio e olio" (Chef)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1350F195-872C-4A78-BED0-4061D1FFE019/Derivates/1989ccd3-15a2-4182-8563-0f2efa5e212d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco hojas y parte del tallo
- 3 dientes de ajo
- 1 guindilla roja de cualquier tipo sin pedúnculo ni semillas
- 50 g aceite de oliva virgen extra
- 800 g de agua
- 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
- 400 g de espaguetis partidos por la mitad
- aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 71.6 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 590.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortiglioni en ensalada de moje murciano
30 min
Espaguetis con ajo, aceite y guindilla
25 Min
Espaguetis carbonara XXL
40 Min
Espaguetis con salchichas frescas y pimiento rojo
1 Std.
Macarrones con tomate y chorizo XXL
45 Min
Espaguetis con pan, anchoas y aceite de cayena
40 Min
Penne alla puttanesca
20 Min
Ensalada de pasta con atún y pepino
50 Min
Pasta rápida al gusto
25 Min
Penne rigate con setas para dos
25 Min
Macarrones all'arrabiata para uno
20 Min
Ensalada de pasta caprese
25 Min