Espaguetis "aglio e olio" (Chef)

Espaguetis "aglio e olio" (Chef)

4.2 422 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 raciones

Ingrediënten

  • 6 - 8 ramitas de perejil fresco hojas y parte del tallo
  • 3 dientes de ajo
  • 1 guindilla roja de cualquier tipo sin pedúnculo ni semillas
  • 50 g aceite de oliva virgen extra
  • 800 g de agua
  • 1 - 1 ½ cucharaditas de sal
  • 400 g de espaguetis partidos por la mitad
  • aceite de oliva virgen extra

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 590.1 mg
Eiwitten 12.7 g
Calorieën 1933 kJ / 462 kcal
Vetten 14 g
Vezels 5.1 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 71.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...