Carne de porco à alentejana

Carne de porco à alentejana

4.8 11 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
4 doses

Ingrediënten

  • amêijoas
    670 g
  • Água q.b. p/ demolhar
  • sal
    2 c. chá de
  • dentes de alho
    3
  • lombo de porco cortado em cubos
    670 g
  • massa de pimentão
    40 g
  • banha
    45 g
  • azeite
    35 g
  • folha de louro
    1
  • limão só o sumo
    ½

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 2437.9 mg
Eiwitten 58.4 g
Calorieën 2805.2 kJ / 670.5 kcal
Vetten 42.8 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 13.3 g
Koolhydraten 12.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...